Nakon 25 godina rada i odgojno obrazovnog djelovanja na adresi Pavla Radića 36 u Požegi, Dječji vrtić Sv. Leopolda Mandića od 16. rujna ove godine djeluje u prostorima nekadašnjeg samostana Družbe sestara milosrdnica Sv. Vinka Paulskog na adresi Trg Sv. Trojstva 17 u Požegi.

Preseljenjem u nove prostore Dječji vrtić Sv. Leopolda Mandića omogućio je prihvat za odgojno obrazovni rad ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja  za sedam odgojno obrazovnih skupina od čega su dvije jasličke, a ostalih pet su mješovite vrtićke skupine.

Dječji vrtić na čelu s ravnateljicom Darijom Poleti izražava zadovoljstvo zbog novih prostora i zahvaljuje Požeškoj biskupiji kao osnivaču na suradnji i osjećajem za potrebe novih prostora i stvaranjem adekvatnijih uvjeta za prihvat djece rane i predškolske dobi.

Prvi dan odgojno obrazovnog rada u novim prostorima uveličao je i požeški biskup emeritus msgr.dr.sc. Antun Škvorčević svojim dolaskom. Ohrabrio je djelatnike u njihovom radu, a najmlađima poželio dobrodošlicu te puno igre i učenja u novom vrtiću.