Iskrice

Iskrice,  2012.-2013.

Starija jaslička skupina

Mi smo male Iskrice, ali smo jako blještave. Naše vrijedne ručice puno su toga napravile. Naši piskutavi glasići puno su toga otpjevali. Naše male nožice razne igre i plesove su izdržale. Jako smo vrijedni bili i sve smo iz mašte i snova u stvarnost pretvorili, a naše tete Saša i Ivana puno su nam pomogle. Svaki dan nešto smišljaju i razmišljaju kako da nam život zakompliciraju. Aktivnosti  su nekad lakše, nekad teže, no nama to ne smeta jer uz pomoć prijatelja sve se realizira. I dalje smo željni istraživanja i novih spoznaja, zato sada moramo ići rezati, slikati, lijepiti, modelirati i koju slikovnicu „pročitati.“

Ove godine smo smo puno naučili. Kako se rade kiflice i kolači, koja je boja plava, sredili smo sobu za kraljevski bal i na tren postali kraljevi i kraljice, izradili smo jaslice, u posjet nam je došao župnik i blagoslovio sobu, maskirali smo i plesali pod maskama, išli smo na izlet brali cvijeće, a poslije se i umivali u vodi u koju smo stavili cvijeće, blagovali beskvasni kruh, organizirali krštenje i još puno toga zanimljivog smo radili.

Iskrice, 2013.-2014.

Mlađa vrtićka skupina

Ove godine smo malo narasli i dalje smo jako vrijedni. U izradi kiflica bili smo spretniji i sav posao skoro sami obavili, župnik nam je u posjeti bio i ovu sobu blagoslovio. I još smo svašta radili i vrijedni bili, a tako ćemo i nastaviti. Rođendane i imendane volimo jer se onda malo odmorimo, počastimo, zapjevamo i zaplešemo.

Veliki pozdrav šalju vam Iskrice i tete Saša i Ivana!