Play Learn  and Grow Together Clipart_jpg

CJELODNEVNI INTEGRIRANI PROGRAM RANOG UČENJA ENGLESKOG JEZIKA U DV SV LEOPOLDA MANDIĆA

  OD RUJNA 2014. PLANIRAMO OFORMITI SKUPINU U KOJOJ ĆE SE CJELODNEVNO PROVODITI PROGRAM RANOG UČENJA ENGLESKOG JEZIKA POZIVAMO ZAINTERESIRANE RODITELJE DA SE DODATNO INFORMIRAJU U VRTIĆU ILI NAVEDENIM KONTAKTIMA. Uvažavajući igru kao osnovnu potrebu djeteta razvija se i njegova cjelokupna osobnost ( psihički, tjelesni i spoznajni razvoj, te govor,izražavanje i komunikacija) i njegovi aktualni interesi. Pomoću pjesama, recitacija, priča i raznih TPR aktivnosti potiče se djecu na imenovanje predmeta, situacija i doživljaja na engleskom jeziku, te na uporabu vokabulara kroz svakodnevne životne situacije, uključujući…

Read More »

DSC_7602

Završna priredba…….

Evo kako je bilo na našoj priredbi……. http://pozeski.hr/prva-generacija-zavrsila-montessori-program/ Nastupila su djeca odgojne skupine “Medvjedići” sa blokom tradicijskih dječjih igara i pjesmica, skupina “Leptirići “ s kolaž programom duhovnog, pjevanog i plesnog sadržaja, te montessori skupina “Suncokreti” koja je svojim prikazima prezentirala montessori pristup u radu s predškolskom djecom. U završnom dijelu programa oprostili smo se od naših predškolaca koji u rujnu postaju učenici prvog razreda OŠ.

Read More »

DSC_6036

ZAVRŠNE PRIREDBE …..VESELJE U NAŠEM DVORIŠTU

Dvorište našeg vrtića jučer osim što je bilo obasjano suncem, bilo je ispunjeno pjesmom, plesom, veseljem i osmjesima djece i roditelja….Mlađa skupina “Iskrice” i Igraonica za rano učenje Engleskog jezika održale su svoje završne priredbe kojima su djece razveselila roditelje, bake, djedove, i naravno svoje odgojiteljice….. a nakon što su djeca razveselila nas razveselili smo i mi njih diplomama te osvježili sokom i sladoledom…. Hvala svima koji su došli, ali i onima koji su željeli doći a nisu mogli….. Bilo nam je baš lijepo !!!!

Read More »